Snygging

Josh Duhamel


Love


Mamma


Jag och mamma när jag var bebis. Vi var med i en hollänsk babytidning.

Vem vill ha gratis smink?

Vem vill inte? Nu kan du bli medlem på gratismakeup.se där du samlar poäng för att sedan byta ut poängen mot presentkort på kicks! http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=116152 är länken för att bli medlem!

                                   J


Haha What?

Den här skylten såg jag och sofia utanför eriksdalsbadet i går.

                                J

Don't you know that life goes on


Seg Helg

Den här helgen har varit ganska seg men mysig ändå! Igår var jag, sofia och elin och åt middag på kungshallen, det var jättekul. När vi skulle köpa mat vid det indiska hörnet så hände det en liten rolig sak.

Indisk kille 1 - Vart ska ni ikväll tjejer? Ska ni på bio?
Jag - Nej..
Sofia - Vi ska ut.
Indisk kille 2 - Åh ska ni dansa med oss?
*Indisk kille 1 skruvar upp indisk musik på deras stereo*
*Indisk kille 1 & 2 börjar dansa*

Haha, det var lite kul. Men sen i alla fall så åkte vi till Djursholm och jag och Sofia mötte upp med Axel och Johan och några på statoil. Därifrån åkte vi till Erik där det var lite folk redan. Där satt vi och pratade och kollade på film och Erik och Sebbe gjorde smoothies x). Sen när jag och Sofia åkte hem kollade vi på A cinderella story, åt massor med pop-corn, godis och chips och svullade. Resten av helgen kan ni kolla på http://softiis.blogg.se.


Elin och Sofia sover i soffan.


Idag har vi bara segat, kollar på gossip girl och så. Sofia åkte precis så nu sitter jag och kollar på the hills. Imorgon börjar skolan igen och vi har sjukt mkt. Jag orkar inte.

                                    J

Idag vill jag vill se ut som...

...Lauren Conrad

                    J

Jag vill ha en ny mobil!

Jo jag vill ha en ny mobil, och jag vet precis vilken jag vill ha och allt sånt. Jag fyller år om cirka 2 månader så då hoppas jag att jag får den då. Min suger den dör typ då och då så den är ju inte i sitt bästa skick. Men jag vill i alla fall ha en hp toch diamond hehe.                             J


Filminspelning

Idag när jag var ute och med min hund och papi åkte vi förbi en filminspelning, där träffade vi en kompis till pappa som jobbade där och han sa att det var en Beckfilm som höll på att filmas. Det var ganska tufft att se för det var biljakt så nu har jag sett  det i verkligheten. Haha. Fast nej nu kommer jag ihåg vad som var det jobbiga, jag har matteprov, svenska debatt och so-läxa tills imorn. Sen har vi 3 timmars långt engelska prov på tisdag. Jag dör.

                      J


Nothing


Never make anyone your everything, because when they're gone you've got nothing.


RSS 2.0